Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 

Ajtórács

 

Ollós ajtórács - Biztonsági ajtórács - Kovácsoltvas ajtórács - Vagyonvédelmi ajtórács
Ajtórács késztése és helyszíni szerelése bármilyen színben és egyedi méretben

A kézi nyitású és zárású biztonsági ajtórácsok egyik legelterjedtebb típusa az ollós rács. Az ollós ajtórács kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható, ezért manapság is kedvelt és jól bevált mechanikus biztonsági eszköz. Mivel a motoros mozgatású ajtórácsok feltekeredő vagy fellapozódó kivitelben készülnek, ezért oldalt és fent is bizonyos hely kell a beépítéshez. Az ollós ajtórács nagy előnye, hogy a nyílásba is beépíthető, és megfelelő biztonságot nyújt. Az ollós ajtórács leggyakrabban ott kerül alkalmazásra, ahol nincs szükség vagy nem megoldható a biztonsági rács motoros mozgatása.

Ajtórács

Az ollós ajtórács egy és kétszárnyas kivitelben is rendelhető. Bármilyen egyedi méretben készülhet, 4 méter szélességi és 2,7 méter magassági szárnyméretig.

Egyszárnyú ollós ajtórács Kétszárnyú ollós ajtórács

A különlegesen kialakított ajtórács megvezetők nagy méretekben is biztosítják könnyű nyitást és zárást. Az ollós ajtórácsok mások nagy előnye, hogy a szárnyak eredeti méretüknek a 22%-ára összecsukhatók.

Ollós ajtórács zárt helyzetben Ollós ajtórács nyitott helyzetben

Minden ollós ajtórács speciálisan tervezett, szabadalmazott biztonsági zárral kerül felszerelésre. Ez a biztonsági zár és az ollós ajtórács szilárd felépítése lehetetlenné teszi az illetéktelen behatolást, és még a legelszántabb betörőket is távol tartja.

Az ollós ajtórács nyitott állapotában az alsó megvezető sín felhajtható és a rácsszerkezet a forgópántokon 180°-ban kifordítható, Így akadálymentes áthaladást és nagyobb szabad átjárási nyílást biztosít.

Az ollós ajtórács RAL színskála szerinti festéssel és horganyzott kivitelben rendelhető. Műszaki és egyéb kérdésekben is állunk rendelkezésére személyesen és telefonon.

Ajtórács telepítés - Ajtórács javítás - Ajtórács szerviz - Eltolható ajtórács - Egy és kétszárnyú ajtórács
Ajtórács szerelése Budapest és Pest megye területén

Alarm & Automatic System Kft az ollós ajtórácsok szakértője

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott ajtórácsokat és egyéb biztonsági rácsokat megtekintheti és kipróbálhatja.

Kiemelt termékeink

Ipari kapu - Gyorskapu - Redőnykapu - Garázskapu - Kapunyitó - Sorompó
Biztonságtechnika - Klímatechnika - Automata ajtó - Akadálymentesítés

 

Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat